0704 - 71 60 05ulla@gotling.se

Tandblekning i Haninge och Huddinge

Tandblekning i Haninge och Huddinge

Spraytanten vänder sig till alla som behöver genomföra en tandblekning i Haninge eller Huddinge. Vi har den senaste tekniken och vi hjälper alla, oavsett om man behöver litet- eller mycket hjälp. Vår inställning är att alltid hjälpa kunden, så att denne blir nöjd med det som vi hjälper till med, samt med den kundservice som vi står för.

Varför en tandblekning?

En tandblekning är bra för dig som känner att dina tänder är missfärgade. Missfärgning av tänder kan bero på bland annat te- och kaffedrickning med mera. Om du vill få ett snyggt yttre och eleganta tänder, så är det oss på Spraytanten, som du skall vända dig till. Vi har genomfört otaligt många tandblekningar genom åren. Vi försöker alltid att lära oss nya saker, så att vi kan ge våra kunder de bästa behandlingarna med den bästa tekniken, som marknaden har att erbjuda.

Gedigen kompetens och erforderlig erfarenhet

Vi som arbetar här på Spraytanten har en väldigt omfattande och djup kunskap inom såväl tandblekning som övriga områden inom skönhet och hälsa. Genom att alltid försöka att lära oss nya saker, så är vi ständigt uppdaterade inom skönhetsbranschen.

Tjänster utöver tandblekning

Det som är fantastiskt med oss på Spraytanten är att vi inte bara erbjuder tandblekning, utan vi tillhandahåller även andra tjänster inom skönhet och hälsa. Vi kan bland annat hjälpa till med fillers (Restylane, Juvederm, Stylage, Teosyal, Belotero och Revanesse), botoxbehandlingar, dermapen / microneedling, kemisk peeling från Cliniccare eller Dr Dennis Gross, LVL Lashes/ lash lift med mera. Om du vill ha mer detaljerad information kring de tjänster som vi erbjuder, så är du välkommen att höra av dig till oss på Spraytanten. Vi hjälper alla.

Kontakta oss redan i dag. Kom ihåg att desto tidigare som du hör av dig till oss, desto kortare tid går det innan du får den hjälp som du vill ha av oss. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete.